Laat je inspireren voor eindeloos tuinplezier op plezierindetuin.nl

Over ons

Welkom bij Plezier in de Tuin!

Bij Plezier in de Tuin delen we graag onze passie voor tuinieren met jou. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint met groene vingers, we hebben voor elk wat wils. Onze missie is om je te inspireren, te informeren en plezier te laten beleven aan het creëren en onderhouden van jouw eigen groene oase.

Op onze blog vind je regelmatig leuke en handige tips voor tuinieren, afgestemd op ieder seizoen. Of het nu gaat om het zaaien van bloemen in het voorjaar, het verzorgen van je gazon in de zomer, het snoeien van struiken in de herfst of het beschermen van planten tegen vorst in de winter, we hebben de expertise om je te begeleiden tijdens het hele jaar door. Met onze praktische adviezen en stapsgewijze handleidingen kun je met vertrouwen aan de slag in je eigen tuin.

Daarnaast bieden we een handige plantengids aan waarin je uitgebreide informatie kunt vinden over allerlei planten. Of je nu op zoek bent naar de perfecte borderplanten, geschikte klimplanten voor je pergola of advies nodig hebt over het verzorgen van specifieke bloemen en struiken, onze plantengids is jouw betrouwbare bron van kennis. We geven je tips over de beste groeiomstandigheden, het juiste onderhoud en hoe je eventuele problemen kunt oplossen.

Ons team bestaat uit gepassioneerde tuinliefhebbers met jarenlange ervaring in tuinieren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve benaderingen om je te helpen het beste uit je tuin te halen. Of je nu een kleine stadstuin hebt, een weelderige achtertuin of zelfs een balkon, wij geloven dat elke tuin vol potentieel zit en we zijn hier om je te helpen dat te realiseren.

We hopen dat Plezier in de Tuin je zal inspireren om creatief te zijn, te experimenteren en vooral plezier te hebben terwijl je je groene paradijs creëert. Blader door onze artikelen, ontdek nieuwe plantensoorten en leer hoe je je tuin tot in de puntjes kunt verzorgen. Samen gaan we op een avontuurlijke reis door de wereld van tuinieren!

Samenwerken?

Wil je graag een blogartikel met een follow-backlink naar jouw webshop of website? Neem dan contact met ons op via info@plezierindetuin.nl voor een prijsofferte. Hieronder vind je de vereisten waaraan een blog moet voldoen:

  • Het blogartikel moet minimaal 450 woorden bevatten.
  • Schrijf in de jij-/je-vorm.
  • De content van het blog moet uniek zijn en mag niet eerder zijn gepubliceerd op een ander platform.
  • Zorg voor een goed leesbare structuur in het artikel, met tussenkopjes en opsommingen waar nodig.
  • Vermijd te commerciële taal en focus vooral op informatieve of inspirerende inhoud.
  • Lever ten minste één passende afbeelding aan, die vrij is van auteursrechten. Als je een afbeelding gebruikt waarvoor rechten gelden en er wordt een boete opgelegd, dan zullen wij deze doorberekenen.
  • Maximaal 3 uitgaande links zijn toegestaan in het blogartikel.
  • Probeer minstens 1 interne link in het artikel te plaatsen.
  • Neem contact met ons op via het onderstaande e-mailadres of vul het contactformulier hieronder in om in contact te komen met onze redactie.

We kijken ernaar uit om met je samen te werken!